Jarno’s update  ….. vrijdag 19 januari 2018

Kort voor Kerst 2017 brachten wij het blijde nieuws naar buiten dat via MP Carservice een bus geschonken zou worden. Mel Polman de eigenaar van MP Carservice was en is geraakt door het verhaal van Jarno. Er heerste grote blijdschap bij de familie van Jarno en niet op de laatste plaats bij Jarno en zijn zusje Jenessa.

Bij de eerste presentatie van de bus, gaf Mel Polman al aan dat hij de bus, zeker als startende ondernemer niet zelf kon betalen. In zijn zakelijke en privé netwerk zou vragen om financiële bijstand. Er zijn de afgelopen weken inderdaad donaties binnengekomen. Er werd helaas een situatie geschetst dat het allemaal snel kon gaan, helaas bleek die snelheid een tragere omvang te hebben dan verwacht en beter dan gehoopt. Nogmaals het is niet zo dat niet aan een bus gekomen kan worden …… binnen een dag als het nodig is, de financiële middelen om de bus te kunnen kopen …… die ontbreken.

De bus staat inmiddels op het terrein van MP Carservice, die de bus tegen inkoopprijs heeft weten te regelen (dus goedkoper), die het reguliere onderhoud van de bus voor zijn rekening wil en gaat nemen (APK etc.) en ook de bus maandelijks gaat onderhouden (wassen, bandspanning, olie, water etc.).

Hoe nu verder?
Wij gaan door met Crowdfunding samen met Mel Polman en het team Jarno. De bus die “stand-by” staat kan op voorhand al aangepast worden voor Jarno. Hiervoor worden nu al de nodige stappen. Dit is fijn, zeker gezien de ziekenhuisopnames van de afgelopen vijf weken is meer dan ooit de noodzaak voor een aanpaste bus aangetoond!

Hollandse avond!
Op vrijdag 23 februari 2018 wordt in Café de Feestbeesten een Hollandse Avond gehouden een keur aan (lokale) artiesten. De opbrengst komt ten goede aan de aangepaste bus voor Jarno en aan de Stichting ‘Voor Kinderen zoals Jarno’.

Met deze stichting wil Mandy opkomen voor kinderen zoals Jarno en hun ouders. Hun steunen waar het contacten met de overheid betreft, het helpen bij soortgelijke crowdfundingsacties betreft en het bieden van support in de breedste zin van het woord, van hulp in de administratieve rompslomp tot juridisch advies. Mensen vergeten wel eens wat er allemaal komt kijken bij de zorg ‘voor kinderen zoals Jarno’, tegen welke muren van onwil en begrip wordt opgelopen.

Zet in uw agenda: 23 februari 2018 (20:00 uur) Café de Feestbeesten aan de Varkensstraat 50 te Arnhem (zie de advertentie!

Uw donaties blijven welkom en zijn nog steeds hard nodig

Steun Jarno via Dream or donate, klik hier