Wegens gestage groei breidt Bureau R C & A nu haar activiteiten verder uit.

De wortels van Bureau R C & A liggen in de Randstad, meer speciaal Schiedam. Door een groei van het juridische werk in combinatie met bedrijfsadvies en bijstand aan ondernemers groeit de divisie administratie door.

Doordat Bureau R C & A landelijk operationeel is, bleek de afgelopen maanden meer dan ooit de noodzaak om een tweede vestiging in Nederland te openen. De grondlegger van Bureau R C & A, René Janssen, werkt al langer samen met Dinand Luesink. Een logisch gevolg is een verder vormgeven van deze samenwerking. Dinand gaat de divisie ‘Administratie’ leiden in Barchem (Gemeente Lochem) en in Schiedam, terwijl René zich verder hoofdzakelijk zal richten op de juridische en consultancy tak, eveneens in beide gemeentes.

Dinand zegt dat deze samenwerking voortvloeit uit de goede zakelijke contacten van de afgelopen jaren, waarbij hij veelvuldig op bedrijfs-adviseringgebied met René heeft samengewerkt. “Door de huidige koppeling kunnen wij ondernemers, stichtingen en verenigingen in alle facetten bij staan”, aldus Dinand.

René haakt hierop in en zegt: ”Juist de koppeling tussen administratie, de juridische dienstverlening en de consultancy tak geeft dat wij de slagkracht hebben die anno 2018 van een bedrijf als het onze mag worden verwacht”.

Beide heren zien de toekomst in ieder geval optimistisch tegemoet.

Voor meer informatie:

Website: www.bureau-rca.nl
E-mail: info@bureau-rca.nl
Telefoon: 085-1301720

René B. Janssen – 06-29301609
Dinand Luesink  – 06-30978682