‘Een bus voor Jarno’  ….. zaterdag 3 november 2018

Het was een spannende week … help Jarno met de laatste loodjes

Na het drama van het hebben van een aangepaste bus …. en dan toch weer niet (lees de oude (pers) berichten .. is er dan toch beweging.

Door de veelvuldige ziekenhuisopnames van Jarno in de afgelopen maanden en de op last van de specialisten noodgedwongen verhuizing naar een andere woning, is besloten om de familie rust en stilte te gunnen. Maar, achter de schermen heeft het werk voor Jarno niet stilgestaan.

Bij aanpassingsbedrijf Bierman te Nieuw Vennep staat inmiddels een ‘aangepaste’ bus gereed voor Jarno. Gezegd moet worden dat dit contact is ontstaan door Vissinga Bedrijfswagens. De gemeente Arnhem heeft ingestemd met de uit voeren aanpassingen in de ‘aangepaste bus’ die bij Bierman voor Jarno gereed staat. Een drama van meer dan één jaar komt langzaam ten einde, met dank aan Vissinga Bedrijfswagens!

De aanschaf van de bus valt uiteindelijk goedkoper uit dan bij aanvang van de campagne voor Jarno was verwacht. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee.

Maar er is nog steeds een financieel gat van ruim € 2.800,– en dat moet betaald worden, voordat de bus op naam van de moeder van Jarno geschreven kan worden.

Jarno mag zich wel in afwachting van betaling van het laatste deel, wel vanaf medio november 2018 met de bus laten rijden. Hiermee is het team Jarno uiteraard verheugd!

Nadat het laatste deel is betaald, dan kunnen wij verdere stappen zetten met de oprichting van de stichting ‘Voor Kinderen zoals Jarno’

Donaties zijn dan ook nog steeds meer dan welkom.

Help Jarno aan de zo nodige aangepaste rolstoel bus en maak zijn kerst onvergetelijk!

Helpt u mee?

Steun Jarno via Dream or donate, klik hier

Namens het team van Jarno:

Arno Danen
René B. Janssen

Info via:

Telefoon          : 085-1301720
E-mail              : secretariaat@bureau-rca.nl